Language:

EN

Deutschland Flag

DE

Klantcase IT bedrijf: verduurzamen bedrijf zorgt voor onderscheiden vermogen

Duurzame keuzes bieden een solide basis om je te onderscheiden. We hebben dit succesvol geïmplementeerd via onze concepten en doelgerichte marketingcampagnes.
Van verduurzamen uit principe naar onderscheidend vermogen
Ontwikkeling 3 duurzame commerciele concepten
Uitrollen relevante marketing per klantgroep

Wil jij ook meer uit verduurzaming halen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat mogelijk is.

Vraag: Hoe kunnen we ons beter positioneren met meer onderscheidend vermogen?

Tijdens onze voorbereiding analyseerden we de huidige producten, diensten en markt in vergelijking met een zelfevaluatie om te bepalen waarin ze zich kunnen onderscheiden. Wat we ontdekten, was dat hoewel ze al principiële keuzes maken voor duurzaam ondernemen, ze deze nog niet ten volle benutten. We hebben deze principes omgezet in een transparant groeimodel.

Hoe hebben we dit aangepakt?

1. Tijdens de nulmeting en onze gesprekken werd duidelijk dat de eigenaar al principiële keuzes maakte voor duurzaamheid, maar hier niets over communiceerde. Transparantie hierover is een onderscheidend vermogen in deze markt.

2. Vervolgens hebben we drie unieke zakelijke concepten ontwikkeld, elk gericht op specifieke doelgroepen en doelen. Het vinden van de juiste combinatie tussen product en markt was cruciaal, zodat dit aansluit bij de behoeften van onze klantgroepen.

3. Als vervolg hebben we de marketingstrategie uitgewerkt en geïmplementeerd, waarbij het essentieel was om op relevante momenten in de klantreis de juiste communicatie te verzorgen. Dit is een veelvoorkomende fout die we om ons heen zien helaas. Dus daar hebben we zorg kunnen dragen voor effectiviteit in de marketing.

Wat hebben we bereikt?

In een markt waar onderscheidend vermogen schaars is, hebben we een onderscheid gecreëerd door de kracht van de unieke proposities te benutten. Dit vloeit voort uit het structureel verduurzamen op diverse vlakken, iets waar het bedrijf al langer mee bezig was, maar nu op een transparante en eerlijke wijze gecommuniceerd wordt.

Door vervolgens nauwkeurig in te spelen op de voorkeuren van klanten in communicatie en de relevante content op het juiste moment aan te bieden, hebben we gemerkt dat we hen werkelijk meenemen op een klantreis. Dit is geen hypothese; we zien en horen dit daadwerkelijk terug. De voorbereiding levert aantoonbaar meer op!

Wat zijn de resultaten?

  • We zien nog steeds een stijging in het aantal leads, waarbij we een conversiepercentage van hoger dan 10% behalen, resulterend in nieuwe klanten.
  • Klanten delen positieve ervaringen, waardoor een organische vorm van mond-tot-mondreclame ontstaat.
  • Bovendien zien we een positieve verandering in de mindset van de eigenaar en het team, omdat zij zich bewust zijn geworden van de groeimogelijkheden door duurzaam te ondernemen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Contactgegevens:

Mail: hallo@greenpositive.nl
Tel: +31 6 27524878

Language:

EN

Inschrijven nieuwsbrief

We horen graag van je!

Bel ons gerust!

+31 (0)6 27524878

Telefoon en Whats app