Het verhaal achter Green Positive

Green Positive zorgt dat het voor je werkt

Green Positive is een fris, jong en ambitieus bedrijf. Na jaren van ervaring in marketing, verkoop en innovatie, hebben we de uitdagingen gezien waarmee bedrijven en organisaties worden geconfronteerd bij het streven naar duurzaamheid

Wij geloven dat verduurzaming en overgang naar duurzame energie een integraal onderdeel van je bestaansrecht moet zijn in plaats van een doel an sich.

Verduurzamen is geen plicht, maar een kans! Laten we samen de wereld een beetje beter maken; zonder geitenwollensokken, maar met een realistische en vaak commerciele benadering.

Wij zorgen ervoor dat verduurzamen voor je werkt.

Green Positive - Bastiaan de Jong

Green Positive is opgericht door Bastiaan de Jong. Met de ervaring van CCO en Marketing Directeur van internationale organisaties en opzetten van nieuwe innovatieve marketing gecombineerd met zijn achtergrond als ondernemer, begrijpt hij uit eerste hand de uitdagingen waarmee organisaties en bedrijven te maken hebben. Hij heeft zelf ervaren dat ‘vergroening’ je bedrijf en organisatie een boost kan geven, mits je durft te kijken vanuit het perspectief van de markt en de klant.

Bel ons gerust!

+31 (0)6 27524878

Telefoon en Whats app

Contact Green Positive

Wij willen onze ervaring in marketing, sales en innovatie gebruiken om bedrijven en organisaties gebruik te laten maken van de kansen van ESG/CSRD, energietransitie en verduurzaming.

Wij laten je graag weten hoe ook jij kan zorgen dat Verduurzamen je meer oplevert.

Contact Green Positive

Wij willen onze 15+ jaar ervaring in marketing, sales en innovatie gebruiken om bedrijven en organisaties gebruik te laten maken van de kansen van SDG, energietransitie en verduurzaming.

Contactgegevens:

Mail: hallo@greenpositive.nl
Tel: +31 6 27524878

Language:

EN

Inschrijven nieuwsbrief

We horen graag van je!

Bel ons gerust!

+31 (0)6 27524878

Telefoon en Whats app